Γρ. Λαμπράκη & Δημοκρίτου  - Λάρισα, 2410 553901

Επίσημος Διανομέας Daikin Λάρισας

Ηλιακά Συστήματα

Στιγμιότυπο οθόνης 656

 

ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ MALTEZOS 

 

Η εταιρεία ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1977 με κύρια δραστηριότητά της, την παραγωγή και εμπορία ηλιακών θερμοσιφώνων.

Σήμερα η δραστηριότητα της καλύπτει τον κλάδο των ηλιακών, ηλιακών συλλεκτών, των κάθετων boiler λεβητοστασίου, ηλεκτρικών θερμοσιφώνων. Κατέχει την πρώτη θέση στην παραγωγή και εμπορία ανοξείδωτων ηλιακών στην Ελλάδα.

Κατέκτησε την πρωτοπορία στον κλάδο της, χάρις στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και τη συνέπεια της στην εγγύηση, στην τεχνική υποστήριξη και στην εξυπηρέτηση. Η ποιότητα και η συνέπεια ΜALTEZOS αναγνωρίζονται από τους επαγγελματίες του κλάδου καθώς και από τις χιλιάδες των πελατών της στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η τεχνική ανωτερότητα της MALTEZOS βασίζεται στην υπερσύγχρονη τεχνολογία παραγωγής που διαθέτει με μηχανήματα ρομποτικής τεχνολογίας (CNC), στο υψηλών προδιαγραφών πεπειραμένο προσωπικό της, στον αυστηρό και υποδειγματικό ποιοτικό έλεγχο και στην άριστη ποιότητα υλικών που χρησιμοποιεί.

Οι συλλέκτες της MALTEZOS έχουν δοκιμαστεί με βάση το Ευρωπαικό πρότυπο ΕΝ 12975 από το εργαστήριο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ και έχουν πιστοποιηθεί με το διεθνές σήμα ποιότητας SOLAR KEYMARK από τους οργανισμούς τυποποίησης ICIM και ΕΛΟΤ.

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες της MALTEZOS έχουν δοκιμαστεί με βάση το Ευρωπαικό πρότυπο ΕΝ 12976 και έχουν πιστοποιηθεί με το διεθνές σήμα ποιότητας SOLAR KEYMARK από τον οργανισμό τυποποίησης ICIM, ενώ έχουν αξιολογηθεί με την ανώτερη ενεργειακή κατάταξη Α (4 ήλιοι) από τον ΕΛΟΤ.

 

 

 

 

Στιγμιότυπο οθόνης 653

ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ CALPAK 

Πρωτοπορία στη βιομηχανία ηλιακών θερμοσιφώνων

Όραμά μας στην Calpak είναι να μετατρέπουμε αυτό που σήμερα ξεπερνά τη φαντασία, σε εφικτή λύση καινοτομίας για το αύριο.

Ξεκινήσαμε το 1976 με το όραμα να εξελίξουμε τα θερμικά ηλιακά συστήματα και γίναμε πρωτοπόροι στη βιομηχανία ηλιακών θερμοσιφώνων. Μάθαμε να περνάμε ψηλότερα από τον πήχη που εμείς οι ίδιοι θέταμε σε θέματα ποιότητας, ασφάλειας και οικονομίας. Αναδείξαμε την αξία της υψηλής αισθητικής στη βιομηχανία και διακριθήκαμε, μεταξύ άλλων, με το βραβείο Red Dot Award για την καινοτομία, την τεχνολογία και το design των προϊόντων μας. Αξιοποιήσαμε συνεργασίες με κορυφαία πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα και πετύχαμε την αρμονική σύμπραξη ανθρώπου και μηχανής (ρομπότ), σ’ αυτό που σήμερα ονομάζουμε co-bot.

Ψάχνουμε διαρκώς το επόμενο βήμα – και αυτό είναι το όραμά μας: σε έναν κόσμο που θα τροφοδοτείται αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η Calpak να σχεδιάζει πάντα με το ίδιο πάθος και να δημιουργεί προϊόντα καινοτομίας που να υπερβαίνουν τους περιορισμούς της εποχής τους. Και όλα αυτά, σταθερά προσηλωμένοι στις ανθρωποκεντρικές αξίες μας, στην ακεραιότητα και την ηθική επιχειρηματικότητα.

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ GLASS

TEXNIKA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΙΝΟΧ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ CALPAK MARK 5 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ MALTEZOS & CALPAK

 

 

 

 

 

 

 

Συνεργαζόμενες εταιρίες

Image
Image

Συνεργαζόμενες εταιρίες

Image
Image
logo.png

Blue Dealer

daikin antiprosopos

© 2024 Daikin Larisa
Powered by larisa istoselides - κατασκευή ιστοσελίδας

Search